Opis

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Za sukcesem restauracji Chilli Mili stoi menu oparte na soczystym kurczaku w chrupiącej panierce.

Właściwej jakości produkty, które podajesz Swoim gościom, to punkt wyjściowy do odniesienia sukcesu.
Unikalna technologia przygotowywania naszego kurczaka, a następnie panierowania pozwala na serwowanie wyjątkowych dań, które zasmakują niemal każdemu.

Olbrzymią zaletą prowadzenia lokalu z chrupiącym kurczakiem jest bardzo szeroki wachlarz klientów. W bogatym menu Chilli Mili znajdują się zestawy dla dzieci, lekkie sałatki, tortille, kubełki pełne chrupiących kawałków kurczaka oraz duży wybór burgerów w różnych wariantach cenowych.

Twoi klienci pokochają także zimne napoje oferowane w systemie „Dolewki”. Dla klientów jest to atrakcyjna promocja a dla Ciebie zyski z wysoko marżowego produktu i kilkukrotny wzrost sprzedaży napojów w stosunku do tradycyjnych butelek czy puszek.

Wszystkie, wymienione wyżej cechy są niewielką częścią całej wiedzy, którą zgromadziliśmy i która jest wykorzystywana w restauracjach CHILLI MILI.

To jest ten czas. Podejmij właściwą decyzję. Wybierz Chilli Mili.

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji,
  • Projekt technologiczny pod lokal serwujący kurczaki przygotowany przez rzeczoznawcę sanitarnego,
  • Nowoczesny, wyjątkowy projekt aranżacji wnętrza spójny dla wszystkich lokali Chilli Mili,
  • Kompleksowe menu oparte w całości na daniach z kurczakiem w panierce. Pełne receptury wraz z food cost,
  • Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta,
  • Szkolenia oraz warsztaty dla Franczyzobiorców, menadżerów lokalu oraz pracowników,
  • Materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych,
  • Centralny system zamówień: jedno miejsce zakupów, konkurencyjne ceny, sprawdzony dostawca,
  • Wsparcie oraz doradztwo również po otwarciu lokalu.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • koszt inwestycji (remont oraz wyposażenie) ok. 180 tys. zł,
    UWAGA! Jeżeli dysponujesz innym budżetem skontaktuj się z nami – mamy gotowe rozwiązanie również dla Ciebie!
  • opłata wstępna 3 tys. zł,
  • brak miesięcznych opłat franczyzowych.

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Podstawowe wymagania sieci:

  • minimalna powierzchnia lokalu to 70 mkw.,
  • minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.,
  • lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy,
  • przestrzeganie zasad prowadzenia działalności zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy),
  • zaangażowanie i umiejętności managerskie,
  • nie wymagamy doświadczenia w gastronomii!

Mapa

Zdjęcia

Wideo

1 Recenzja

  • Damian

    5.0

    Współpraca z firmą przebiega doskonale! Zawsze są pomocni, nawet gdy dzwonię kilka razy dziennie. Na początku doradzili, kilka razy podnieśli nawet na duchu 🙂 Nie ma co się poddawać bo trzeba działać. Super!

Dodaj opinię

Dodać recenzję

Jak oceniasz współpracę? W skali od 1 do 5? Ocena 5 - Doskonała!